Tehnologie

Sistemul de cronometrare Mylaps ChampionChip - Tehnologii disponibile

ChampionChip Timing System

Ce este ChampionChip?

Introducerea sistemelor de cronometrare ChampionChip in urma cu 20 de ani a schimbat lumea evenimentelor atletice si nu numai. Monitorizarea unui astfel de eveniment cu ajutorul sistemelor automate de cronometrare a facut viata organizatorilor si atletilor mult mai usoara. Sistemul ChampionChip masoara timpi de start, intermediari si finali, pentru fiecare atlet in parte, din momentul in care acesta trece de start pana in momentul in care trece linia de sosire. Rezultatele pot fi tiparite instant sau incarcate online.  Sistemul poate fi folosit in mai multe discipline sportive, incluzand atletism de masa, ciclism, inot si triatlon.

DigiCaseSistemul de Cronometrare Portabil Mylaps ChampionChip – expertul evenimentelor ‘mai mici’

Acesta este o versiune simplificata si mai compacta a sistemului Mylaps ChampionChip. Sugeram intrebuintatrea lui in cadrul evenimentelor mai mici, unde numarul atletilor este de ordinul sutelor. Acest sistem este compatibil cu transponderul standard Mylaps ChampionChip permitand de asemenea folosirea chipurilor personale.

DigiCaseFinish Lynx – Camera flexibila “Photo Finish”

Camera fotofinis ChampionChip Romania captureaza 1000 de cadre foto pe secunda. Cu o astfel de precizie fara echivoc, sistemul ofera posibilitate arbitrilor de a lua decizii clare si precise in situatii de finish foarte apropiat sau la viteza foarte mare. Senzorii incorporati in sistem nu pierd nici o miscare, iar echipamentul poate fi operat continuu mai multe zile consecutiv.

MicrographMicroGraph – cronometrul fix “pixel”

Cronometrul electromagnetic folosit de compania noastra are un acumulator cu perioada de viata de 30h si poate primi semnal de start de la o distantade pana la 2 km. Afisajul este vizibil de la o departare de 200m, inclusiv in conditii de soare puternic.

ChampionChip Romania » email: office@championchip.ro » telefon: 0722 801 440; 0721 399 864